Música

Els Pets, Gerard Quintana i Joan Dausà, entre les actuacions de Sant Jordi a la fàbrica d'Estrella Damm

També hi actuaran Blaumut, La vella Dixieland i Joana Serrat i hi signaran discos Miguel Ríos, Mishima i La Pegatina durant tota la tarda

L'antiga fàbrica d' Estrella Damm (Rosselló, 515) tornarà a acollir per segon any un programa de concerts i signatura de discos per Sant Jordi. En total seran 19 concerts de petit format durant el dia 23 d'abril, a partir de les 12 del migdia. Hi actuaran Els Pets, Gerard Quintana, Joan Dausà, Blaumut, La vella Dixieland, Joana Serrat, Cesk Freixas, Andreu Rifé, Caïm Riba, Pau Alabajos, Súper Gegant, Nico Roig, La Marta Rius, Joan Masdéu, Dani Flaco, Achilifunk, Izah, Inspira i The Free Fall Band.

A més de concerts, el programa Sant Jordi Musical inclou activitats que se succeiran durant vuit hores: hi signaran discos músics com Miguel Ríos, Santi Balmes ( Love of Lesbian), i els integrants de Mishima, Els Amics de les Arts o La Pegatina. A més, la FNAC instal·larà parades de llibres de temàtica musical i es faran tres taules rodones al voltant de la rumba catalana, les dones i la música i les 'Memórias sónicas' de The New Raemon.