Publicitat
Publicitat

Nova jornada de vaga al Museu Picasso, el Macba, el CCCB i la Sala Ciutat

Els treballadors de MagmaCultura també han convocat una aturada per al 19 d'abril

Els treballadors dels museus de Barcelona gestionats per l'empresa MagmaCultura tornen a fer vaga avui. El Sindicat Solidaritat i Unitat dels Treballadors (SUT) ha anunciat per a avui una nova aturada que afectarà el Museu Picasso, el Macba, la Sala Ciutat i el CCCB, quatre museus que gestiona MagmaCultura, i manté també la convocatòria prevista per al 19 d'abril. Per la seva banda, els treballadors de Ciut'art —que porta el Museu del Disseny, l'Arxiu Històric de Barcelona, la Fundació Tàpies, el Museu de la Música, la Fundació Miró i el recinte de la Fabra i Coats de Sant Andreu— han decidit suspendre cautelarment la convocatòria de vaga fins al 26 d’abril.

SUT denuncia que Ciut'art i MagmaCultura mantenen diferents escales salarials i de jornada segons cada museu, utilitzen sistemàticament la contractació fraudulenta, imposen acords d'hores complementàries abusius que impedeixen la consolidació de les jornades i utilitzen sistemàticament categories per sota de les funcions reals desenvolupades.

Més continguts de

PUBLICITAT

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar

PUBLICITAT