Cinema

'Blancaneu', de Pablo Berger, nominada per triplicat als Premis del Cinema Europeu

En la categoria de millor pel·lícula competirà amb 'La vida d'Adèle', d'Abdellatif Kechiche, 'The broken circle breakdown', de Felix van Groeningen; 'En la casa', de François Ozon; 'La gran bellesa', de Paolo Sorrentino i 'La mejor oferta', de Giuseppe Tornatore

La pel·lícula 'Blancaneu', dirigida per Pablo Berger, ha aconseguit tres candidatures, a millor director, vestuari i pel·lícula, per als Premis del Cinema Europeu. Els guanyadors es donaran a conèixer el proper mes de desembre a Berlín.

En la categoria de millor pel·lícula, 'Blancaneu' competirà amb 'La vida d'Adèle', d'Abdellatif Kechiche, 'The broken circle breakdown', de Felix van Groeningen; 'En la casa', de François Ozon; 'La gran bellesa', de Paolo Sorrentino i 'La mejor oferta', de Giuseppe Tornatore.

A més, l'actriu Naomi Watts competirà com a millor actriu per la seva interpretació protagonista a la pel·lícula 'Lo imposible", i Pedro Almodóvar, a més de rebre el premi especial per la seva aportació al cinema europeu a l'estranger, competirà en una secció de nova creació, 'comèdies', amb 'Los amantes pasajeros'.

Els noms dels nominats s'han donat a conèixer aquest dissabte en el marc del Festival de Cinema Europeu de Sevilla, en un acte celebrat a la vora del Guadalquivir, al barri de Triana.