Publicitat
Publicitat

Música

El videoclip de 'Gangnam style' supera els 1.000 milions de visites a YouTube

En menys de mig any, el sud-coreà Psy ha batut el rècord de visionats amb una cançó que explica una història d'amor al barri de Gangnam a Seül

El videoclip de ' Gangnam Style " , del sud-coreà Psy , ha fet història en aconseguir avui la xifra de mil milions de visionats al portal d'internet YouTube , una marca mai aconseguida per cap altre vídeo . " L'èxit d' Psy és un gran testament de l'atractiu universal cap a la música enganxosa i , diguem , cap als moviments de ball equins " , ha dit Kevin Allocca , gerent de tendències de YouTube , en al·lusió a la particular coreografia de l'artista en aquest tema .
" En el passat , la distribució musical era gairebé regional . Era més difícil saber de grans artistes arreu del món . Però amb una plataforma global al seu abast , la gent descobreix i comparteix música genial procedent de tots els punts del planeta " , ha afegit , donant com a exemples els casos del brasiler Michel Teló o l'australià Gotye .

El videoclip més vist de la història
' Gangnam Style ' es va convertir el mes passat en el videoclip més vist de la història de YouTube , la plataforma de vídeos a internet , després de superar el registre que fins llavors ostentava Justin Bieber amb ' Baby ' . El videoclip de ' Gangnam Style' es va publicar a YouTube a finals de juliol .
Segons Youtube , el videoclip de Psy s'ha vist almenys un milió de vegades en prop de 75 països , algunes de les seves paròdies arriben als 20 milions de visionats cada dia i la recerca del terme ' Gangnam Style' es va realitzar en més de cinc milions d'ocasions el 6 d'octubre.
El raper sud-coreà de 34 anys , el nom real és Park Jae -sang , fa en aquesta cançó una fusió entre hip - hop , música electrònica i pop per relatar , en clau d'humor , la clàssica història de noi busca noia adaptada acomodat barri de Gangnam a Seül .

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT