Publicitat
Publicitat

MÚSICA

San Miguel Primavera Sound

El Primavera desmenteix que l'erupció del volcà Grímsvötn afecti el festival

L'organització del festival, que arrencarà demà i se celebrarà fins diumenge al Poble Espanyol i el Fòrum de Barcelona, nega que les cendres procedents del volcà islandès hagin provocat cancel·lacions o canvis en les actuacions programades

Les cendres procedents del volcà Grímsvötn , que va entrar en erupció el passat dissabte a Islàndia , no estan afectant l'activitat del San Miguel Primavera Sound 2011, segons ha afirmat en un comunicat l'organització del festival. L'erupció del volcà, que ha forçat la cancel·lació d'un vol entre Glasgow i Girona aquest matí, no ha provocat de moment cancel·lacions o canvis en les actuacions programades .

"Tota informació que pugui circular per internet sobre aquest tema no és més que un rumor, i qualsevol novetat al respecte serà notificada mitjançant els canals de comunicació del festival ", afirma la nota enviada pel Primavera.
"Igualment , des de l'organització del festival s'està treballant per anticipar-se a futurs problemes que puguin sorgir en els propers dies per causa del núvol volcànic" .

L'edició de l'any passat del San Miguel Primavera Sound ja va estar amenaçada per una altra erupció d'un volcà islandès, que va col·lapsar l'espai aeri europeu. El festival, que se celebrarà des de dimecres i fins diumenge al Poble Espanyol i al Fòrum de Barcelona, portarà a la ciutat públic i artistes de tot Europa i dels Estats Units.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT