Cinema
Cultura 27/02/2013

Seth MacFarlane no tornarà a presentar els Oscars

El còmic afirma al seu compte de Twitter que no repetirà com a presentador. Els resultats d'audiència, tanmateix, són positius: 40,3 milions d'espectadors van seguir la cerimònia, amb un augment del 19% entre els espectadors de 18 a 49 anys

Ara
1 min
Seth MacFarlane, pròxim presentador dels Oscars

BarcelonaEl còmic Seth MacFarlane, que diumenge a la nit va ser el presentador de la gala dels Oscars, va anunciar al seu compte de Twitter que no tornarà a presentar la cerimònia. En resposta a una pregunta d'un dels seus 3,8 milions de seguidors, MacFarlane va respondre: "De cap manera. Tot i que va ser molt divertit de fer", piulava.

L'actuació de MacFarlane com a presentador va ser criticada i elogiada a parts iguals. Els seus acudits sobre el poder de la comunitat jueva a Hollywood, l'assassí de Lincoln i la relació entre Chris Brown i Rihanna van crear incomoditat en bona part de l'auditori, però el número musical 'We saw your boobs' va rebre molts comentaris positius.

Els números de la gala també van acompanyar MacFarlane. Amb 40,3 milions d'espectadors, l'audiència de la gala va ser la més grans dels últims anys i va créixer en un 19% entre la franja d'espectadors de 18 a 49 anys, la més perseguida pels anunciants, el 'target' demogràfic cap al qual anava més dirigit el fitxatge de MacFarlane.

stats