Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Spotify limita la seva modalitat gratuïta

L'aplicació per escoltar música en 'streaming' limitarà a partir de l'1 de maig el seu ús gratuït per incentivar que els usuaris contractin la modalitat de pagament

Spotify, l'aplicació que permet tenir accés a un ampli catàleg de música i escoltar-la en streaming (a través d'internet i sense descarregar-la) limitarà a partir de l'1 de maig la seva modalitat gratuïta, segons ha publicat al seu web.

A partir de l'1 de maig, qualsevol usuari d'Spotify Free o Open que s'hagi registrat a Spotify abans del 2 de novembre del 2010, podrà escoltar gratis només 5 vegades cada cançó del catàleg d'Spotify. Els usuaris que s'hagin registrat després del 2 novembre 2010 veuran aquest canvi reflectit sis mesos després de la creació del seu compte.

A més, qualsevol usuari Spotify Free o Open podrà escoltar gratis un màxim de 10 hores al mes música del catàleg d'Spotify. Això és equivalent a 200 cançons o 20 àlbums.

Tots els usuaris Free o Open creats després del 2 novembre 2010 gaudiran del servei gratuït que oferia Spotify fins ara durant sis mesos. Després de sis mesos tindran aquestes dues limitacions.

Segons Spotify, "els canvis afectaran els usuaris que facin un ús menys variat de catàleg de l'aplicació". "La majoria dels usuaris d'Spotify escolten nova música, més de 50 noves cançons al mes, fins i tot després d'un any", afirmen.

Amb aquests canvis, Spotify vol incentivar que els seus usuaris contractin la modalitat de pagament del servei, Spotify Premium.

L' streaming, l'escolta de música online a través d'aplicacions com Spotify, va ser l'única àrea del mercat discogràfic espanyol que va creixer de manera significativa durant el 2010. Durant l'any passat, l' streaming va créixer un 1.712% respecte al 2009. Això és el que revela el balanç de 2010 del mercat discogràfic de Promusicae, l'associació que reuneix la majoria de productores discogràfiques espanyoles.

Des que va néixer el 2006, Spotify s'ha plantejat com la principal alternativa a les descàrregues de música a la xarxa.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT