Publicitat
Publicitat

TEATRE

Els temes que hi apareixen van des d'U2 a 'Barbie Girl'

El Tricicle dirigeix avis amb esperit rocker a 'Forever Young'

El trio català produeix, adapta i dirigeix una comèdia musical de grans èxits del rock que s'estrena el 20 de setembre al Poliorama

Sis avis amb esperit rocker tancats en un geriàtric intentaran escapar d'una infermera inquisidora per deixar anar la seva vena artística. Tots sis representen velles glòries del rock i recuperen els seus grans èxits a través de les converses amb els companys de residència, temes com "Forever Young", "Barbie Girl", "I'll survive", "I love rock'n'roll" o "California Dreams". El Tricicle han sigut l'ànima del muntatge que s'estrena al Poliorama amb el títol de Forever Young. Van veure l'obra a Oslo i els va entusiasmar, sobretot la idea que "mentre tens il·lusió ets jove", explicava aquest matí Paco Mir. "Alguns dels avis que hi surten podrien haver estat a la plaça Catalunya el 15-M", ha afegit Carles Sans.

L'espectacle és una comèdia musical. A diferència de les grans superproduccions de musicals que arribaran aquesta temporada, com Els Miserables, han destacat, en aquest cas hi ha un argument teatral no cantat i les cançons (en versió original anglesa, amb alguna clucada d'ull catalana) no tenen a veure amb l'argument. "És una obra sobre la vellesa i les ganes de viure", resumia Mir. Sans també ha desacat que "els grans musicals són el gran suflé, i aquest és un bombó, la seva senzillesa i valor fa que sigui excepcional".


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT