Cultura 04/10/2018

Arriba als cinemes el documental sobre Eugenio

Ara
1 min

BarcelonaEls cinemes Girona projecten des d'aquest dijous fins dilluns el documental 'Eugenio', que ressegueix la trajectòria de l'humorista Eugeni Jofra, conegut com a Eugenio, que amb els seus acudits va aconseguir una gran popularitat durant els anys 80 i 90. El documental, però, es fixa especialment en les facetes més íntimes i desconegudes de la seva vida privada, com ara la profunda crisi vital que va patir arran de la mort de la seva primera dona, Conchita Alcaide, que mai va arribar a superar del tot.

El treball, dirigit per Jordi Rovira i Xavier Baig, es va poder veure al maig al festival DocsBarcelona i durant unes setmanes va formar part del catàleg de Filmin, on es va convertir en el documental més vist de l'any. Després de l'estrena oficial d'aquest dijous (19.30) a Barcelona, el film es podrà veure en diverses ciutats catalanes i espanyoles durant els pròxims dies.

'Eugenio' és una coproducció de TV3 i TVE, i compta amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

stats