Cinema
Cultura 23/10/2014

Arriba a la xarxa el primer tràiler de 'Los vengadores: La era de Ultron'

Una filtració obliga Marvel a fer públiques abans del previst les primeres imatges del retorn a la pantalla del supergrup

Ara
1 min

BarcelonaEl primer tràiler de la segona entrega de les aventures cinematogràfiques d'Els venjadors va ser filtrat ahir a la xarxa, dies abans del que Marvel estava previst. La reacció de la companyia no es va fer esperar: 'Maledicció, Hydra', és el tuït amb que Marvel va bromejar poc després atribuint la filtració a Hydra, una organització terrorista de l'Univers Marvel a la qual s'ha enfrontat sovint el Capità Amèrica. Poc després, Marvel llençava oficialment el tràiler de la pel·lícula.

'Los vengadores: La era de Ultron' torna a reunir en la pantalla l'equip de superherois format per Hulk, Iron Man, Thor, Capità Amèrica, La vídua negra i Hawkeye, però ara amb l'afegit de Mercuri i la Bruixa Escarlata. Tots plegats s'enfrontaran a l'amenaça robòtica encarnada per Ultron en una entrega que, si fem cas al tràiler, es presenta molt més fosca i dramàtica que la primera de la saga.

stats