Música
Cultura 27/05/2015

La policia de Las Vegas desmenteix que s'estigui investigant la mort de B. B. King

L'advocat que gestiona l'herència del músic assegura que les acusacions de les filles són “ridícules”

Agències
1 min
King va actuar al Festival de Montreux diversos cops. L’últim, l’any 2013.

Las VegasDesprés de la mort de B. B. King, fa dues setmanes a la seva casa de Las Vegas, les seves filles Patty King i Karen Williams van declarar que creien que el seu pare havia estat enverinat pels seus dos col·laboradors més propers.

Tres doctors han desmentit les acusacions de King i Williams, i asseguren que el músic va rebre atenció mèdica professional. “B. B. King va rebre l'atenció adequada fins que va morir tranquil·lament mentre dormia”, explica l'advocat Brent Bryson que gestiona l'herència del músic. Tot i això, les filles de King es mantenen fermes en la seva acusació, que es fonamenta en l'aïllament del músic de la seva família al llarg de la malaltia, però no dels seus col·laboradors LaVerne Toney i Myron Johnson, que eren presents en el moment de la mort i han rebut una gran part de l'herència.

La policia de Las Vegas també ha desmentit que s'estigués investigant la mort de King per possible homicidi i ha assegurat que “no hi ha cap investigació activa”. Bryson ha negat que les acusacions de les filles estiguin fonamentades i les ha titllat de “ridícules” i “una gran falta de respecte” al difunt.

“King va prendre la decisió de fer el seguiment mèdic des de casa en lloc de quedar-se a l'hospital. No volia procediments invasius i aquestes acusacions han fet que el seu cos passi per una autòpsia, que és exactament el que no volia”, assegura Bryson. Els resultats de l'autòpsia, que es va realitzar diumenge, podrien tardar encara fins a vuit setmanes a fer-se públics.

stats