Cinema
Cultura 25/03/2015

Bradley Cooper debutarà com a director amb un 'remake' d''Ha nascut una estrella'

L'actor ressuscita el projecte abandonat per Clint Eastwood i podria assumir el paper protagonista

Efe
1 min
Bradley Cooper a 'American Sniper' / EUROPA PRESS

LOS ANGELESL'actor Bradley Cooper, quatre vegades nominat a l'Oscar, debutarà com a director amb una nova versió del cèlebre musical 'Ha nascut una estrella', un projecte que anteriorment va acariciar Clint Eastwood.

Segons 'The Hollywood Reporter', Warner Bros negocia amb Cooper perquè es faci càrrec d'aquesta producció, que va arribar a comptar amb Beyoncé com a protagonista abans que el seu embaràs trastoqués els plans. Eastwood va estar lligat a aquest 'remake' des del 2011, però després del retard provocat per l'embaràs de la cantant, el director va canviar de plans i va rodar 'Jersey Boys'.

La pel·lícula es basarà en la cinta del 1937 protagonitzada per Janet Gaynor i Fredric March, que explica com una estrella del món del cinema ja en declivi i amb problemes d'alcohol ajuda una jove actriu a assolir la fama. Segons algunes publicacions especialitzades, s'espera que Cooper, que també exercirà com a productor, assumeixi el paper protagonista. També s'apunta que l'estudi tornarà a contactar amb Beyoncé per reprendre les negociacions i que aparegui a la cinta.

'Ha nascut una estrella', dirigida per William A. Wellman i nominada a vuit Oscars, va tenir una nova versió el 1954 de la mà de Judy Garland i James Mason i una altra més de Frank Pierson el 1976, aquesta vegada amb Barbra Streisand i Kris Kristofferson.

stats