Música
Cultura 11/06/2012

Els Brams preparen un espectacle amb la Banda de l'Escola Municipal de Música de Berga

El presentaran el 15 de juny a la capital del Berguedà i el dia 21 al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona

Ara
1 min
Brams i la Banda Municipal

BarcelonaSet anys després de l'experiència Sempremés, en què la Banda del Memorial Ricard Cuadra va col·laborar amb els Brams, el grup de Francesc Ribera, 'Titot', torna a agermanar les seves cançons amb el poderós so dels instruments de vent. Aquest més de juny, els Brams presentaran un espectacle amb la Banda de l'Escola Municipal de Música de Berga (EMMB), dirigida per Jordi Sabata, en dos concerts: divendres 15 al Teatre Municipal de Berga i dijous 21 al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Barcelona.

En l'espectacle s'interpretaran algunes de les cançons més emblemàtiques dels Brams i algunes peces que per les seves característiques sovint tenen difícil cabuda en els directes del grup, però que han trobat un lloc ideal en la tranquil·litat d'un teatre i alhora amb el cos i l'ànima que els atorga una banda de 43 músics. Les dues formacions no descarten recuperar aquest espectacle de manera itinerant de cara a la tardor o l'hivern d'enguany.

Les entrades es poden comprar al Cafè Cal Negre i al Punt Jove de Berga i al mateix Centre Artesà Tradicionàrius, i a 'www.productesdelaterra.cat'. El preu és de 12 € l'entrada anticipada i de 15 € el mateix dia.

stats