Cultura 27/06/2014

Mira el videoclip de la cançó de l'estiu de TV3 de Pepet i marieta

'Corre l'estiu' l'ha enregistrat el grup valencianocatalà entre Ulldecona i Poble Nou del Delta

Ara
1 min

Barcelona'Corre l'estiu' de Pepet i marieta és la cançó de la campanya d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Avui el grup n'ha publicat el videoclip sencer. El clip s'ha rodat entre Ulldecona i Poble Nou del Delta en indrets com les Oliveres Mil·lenàries, la Platja dels Eucaliptus i les Jornades Musicals de l'Ermita d'Ulldecona. L'ha enregistrat productora Minifilms i ha comptat amb la col·laboració d'actors com David Bagés, Alma Alonso, Georgina Llauradó i Marc Homs, a més d'extres i figurants, com la Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta o la batucada Esmuvi.

'Corre l'estiu' és una composició de Josep Bordes interpretada per la formació valencianocatalana coneguda per èxits com 'Me moles' i 'La Pelu'. La interpreten Xavi Riba a la guitarra, Camil Burato al trombó, Paco Albiol a la trompeta, Ignasi Palau al baix, Luis Manuel Villegas a la bateria i el mateix Bordes a la veu principal.

Coincidint amb l'estrena del clip, Pepet i marieta han estrenat nova web, on es pot descarregar el single de l'estiu gratuïtament.

stats