Música
Cultura 05/06/2018

El Canet Rock ja té nou himne: 'Fins que arribi l'alba', d'Els Catarres

El tema s'ha escollit per votació popular entre 13 propostes dels grups que actuen al festival

Ara
1 min

Barcelona'Fins que arribi l’alba', d’Els Catarres, és el nou himne del festival Canet Rock, que es farà el 7 de juliol a Canet de Mar. Ha sigut la cançó guanyadora d’un concurs radiofònic que, per celebrar els cinc anys del Canet Rock, ha buscat el tema que més bé el representa i el que més s’avé amb la filosofia d’un festival d’estiu que dura fins que surt el sol.

Des del 26 de maig, els oients han votat entre tretze cançons de grups que participen en aquesta edició del festival, com Txarango, Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Sense Sal, Animal, La Raíz, La Sra. Tomasa, Brams, Zoo i Pupil·les. La cançó d'Els Catarres ha sigut la preferida del públic per representar el Canet Rock amb un 26% dels vots. No gaire lluny, amb el 20% de les votacions, ha quedat La Soul Machine amb el tema 'No hi ha estop'. En tercer lloc, amb el 9%, 'Com una lluna a l'aigua', de Txarango. Entre els participants al concurs s’han sortejat entrades per a l’edició d’aquest any.

El cartell de la cinquena edició del Canet Rock compta amb Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Txarango, Animal, Zoo, Doctor Prats, Sense Sal, La Sra. Tomasa, Pupil·les, Brams, Miquel del Roig i els DJ Ernest Codina i PD Busquets.

stats