Gastronomia
Cultura 24/07/2013

El Celler de Can Roca adaptarà la seva proposta a Cap Roig

El restaurant desplegarà una oferta gastronòmica especial per al públic dels concerts del festival

Efe
1 min
LA CRISI NO FA DISTINCIONS  La nova realitat econòmica afecta tots els formats de festivals, inclòs el dels Jardins de Cap Roig, a l'Empordà.

BarcelonaEl Celler de Can Roca, considerat el millor restaurant del món per la publicació britànica 'Restaurant', desplegarà una proposta gastronòmica adaptada a l'entorn i al públic dels concerts del Festival de Cap Roig, que començaran divendres que ve.

El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, i la seva dona, Anna Payet, que dirigirà la iniciativa anomenada 'Roca Cap Roig', han explicat que l'oferta es dividirà entre una de més formal i una altra de feta al moment i formada per una selecció d'entrepans especials i tapes, al costat de begudes i gelats de fantasia confeccionats per Jordi Roca sota la seva marca Rocambolesc. La proposta del restaurant "està pensada especialment per a Cap Roig i és estiuenca i fresca, a més d'estar inspirada en el paisatge mediterrani", segons afirmen els dos restauradors.

El Celler de Can Roca ja s'havia encarregat anteriorment de l'oferta gastronòmica del festival, però des d'ara la iniciativa s'anomenarà 'Roca Cap Roig', un nom que els seus responsables utilitzaven entre ells i que, ara, han decidit oficialitzar amb motiu de l'edició d'aquest any. Joan Roca i Anna Payet opinen que, en funció de cada artista i del públic que atreu, la gent es decanta més per una de les dues ofertes de 'Roca Cap Roig'.

stats