Música
Cultura 14/11/2016

La gira de comiat d'Aerosmith farà parada al Rock Fest de Santa Coloma

La banda de rock actuarà el 2 de juliol al festival del Parc Can Zam

Ara
1 min
Steven Tyler i Joe Perry / Reuters

Barcelona'Aero-Vederci, Baby', la gira de comiat d'Aerosmith, passarà per Catalunya el 2 de juliol. La banda nord-americana serà el cap de cartell del Rock Fest, el festival que se celebra del 30 de juny al 2 de juliol al Parc de Can Zam. Serà un dels últims concerts de la banda, que ha anunciat que abandona els escenaris després de 46 anys de carrera. Tres dies abans, el 29 de juny, Aerosmith també actuarà a l'Auditori Miguel Ríos de la localitat de Rivas Vaciamadrid.

Integrada pel cantant Steven Tyler, els guitarristes Joe Perry i Brad Whitford, el baix Tom Hamilton i el bateria Joey Kramer, Aerosmith és una de les grans bandes de hard rock de la història. El seu so, basat en el rhythm'n'blues, es distingia per l'expressivitat de la veu de Tyler i les rocoses guitarres de Perry, els Jagger i Richard del grup. Al llarg de la seva història Aeorsmith han despatxat més de 100 milions de còpies de la seva discografia, que inclou àlbums tan aclamats com 'Toys in the attic' (1975), 'Rocks' (1976), 'Permanent Vacation' (1987) i 'Pump' (1990).

Altres noms del cartell del Rock Fest ja anunciats són W.A.S.P., Ensiferum, Exciter, Eclipse, Saratoga, Abbath, Ñu i Lords of Black, entre d'altres.

stats