MÚSICA
Cultura 07/04/2011

Músics japonesos residents a Barcelona oferiran un concert benèfic a l'Auditori del Conservatori Liceu

'Intencions sonores', un concert solidari amb les víctimes del terratrèmol i el tsunami al Japó, se celebrarà demà divendres a les 20 h

Redacció
1 min

BarcelonaCasa Àsia, el Conservatori Liceu i el Consolat del Japó a Barcelona s'han unit per promoure el concert Intencions sonores, que té com a objectiu recaptar fons per a les víctimes de terratrèmol i el tsunami que van asolar el Japó l'11 de març. El concert, que tindrà lloc demà divendres a les 20 del vespre a l'Auditori del Conservatori Liceu (al carrer Nou de la Rambla, 88), serà interpretat per músics professionals japonesos que resideixen a Barcelona i pels alumnes del Conservatori Liceu. El repertori es compondrà d'obres de música clàssica, jazz i cançons populars japoneses. El concert és la primera iniciativa de la plataforma Força Japó, que programarà diverses activitats durant els mesos següents.

L'entrada serà gratuïta i després del concert, que tindrà una durada aproximada de 90 minuts, es podran fer donacions. Els diners que es recullin s'enviaran a la Creu Roja, a través del Consolat General del Japó a Barcelona, que s'ocuparà de fer-ne la distribució.

stats