Cultura 05/05/2016

La Cubana estrenarà un musical basat en 'Gente bien', de Santiago Rusiñol

Mercè Comes i Mont Plans encapçalen un repartiment de quinze actors de totes les èpoques de la companyia

Ara
1 min
'Gente bien, el musical', de La Cubana

BarcelonaQuan va estrenar 'Campanades de boda', La Cubana va insinuar que podria tractar-se de l'últim espectacle de la companyia. "Lamentablement, el món teatral està pensat per funcionar com a teatre públic o de petit format, i nosaltres som una empresa privada de gran format", assegurava llavors el director de l'obra, Jordi Milán. Si aquell rumor va començar a esvair-se arran de l'èxit de l'espectacle –amb una explotació de gairebé tres anys amb gira espanyola inclosa–, ha acabat de desaparèixer amb l'anunci d'un nou muntatge.

Jordi Milán torna a agafar les regnes de la direcció i el text per adaptar un sainet de Santiago Rusiñol, 'Gente bien', amb banda sonora de Joan Vives. I ho farà acompanyat d'actors que han treballat en totes les èpoques de la companyia. Fins a quinze intèrprets pujaran a l'escenari, inclòs el mateix Milán, amb un repartiment encapçalat per Mercè Comes i Mont Plans.

La Cubana descriu el nou muntatge com una "opereta molt divertida": "Sempre hem cantat i ballat en els nostres espectacles, però utilitzant l’art teatral del 'dissimulo'. En aquest cas ho hauríem de fer seriosament, oi?", diuen. 'Gente bien, el musical', s'estrenarà el 29 de setembre al Teatre Coliseum i les entrades ja són a la venda.

stats