Cinema
Cultura 04/07/2011

Daniel Radcliffe ha superat els problemes amb l'alcohol

L'actor que interpreta Harry Potter, de 21 anys, ha explicat que durant dos anys va dependre de l'alcohol per "gaudir de les coses"

Efe
1 min

LondresDaniel Radcliffe, l'actor que interpreta Harry Potter, ha superat els problemes amb l'alcohol provocats per un període difícil de la seva carrera i les pressions del món de l'espectacle, segons ha explicat en una entrevista a la revista GQ.

L'actor, de 21 anys, va tornar-se més dependent del whisky i de les festes al fer 18 anys i va abandonar la beguda l'agost de l'any passat. "Em vaig tornar tan dependent (de l'alcohol) per gaudir de les coses. Va ser durant els anys en què estava tan enamorat de la idea de viure com una persona famosa, una vida que realment no m'encaixava", assenyala. L'actor es considera afortunat que cap "paparazzi" el retratés en estat d'embriaguesa.

Radcliffe també relata que la seva vida ha canviat i que està en condicions de mantenir una relació estable amb la seva parella, a qui la premsa britànica identifica com Olive Uniacke. "Ara prefereixo seure a casa i llegir o conversar amb una persona que em faci riure. No m'avergonyeix gaudir d'una vida tranquil·la", ha explicat.

El paper de Harry Potter ha suposat per a Radcliffe una fortuna estimada de 53 milions d'euros. El jove tenia 11 anys quan va ser escollit per interpretar el jove mag, ha participat en les vuit pel·lícules i en els darrers anys ha compaginat el cinema amb el teatre, amb muntatges com Equus.

stats