Cinema
Cultura 20/03/2013

La directora Lynne Ramsay abandona la seva nova pel·lícula en el primer dia de rodatge

La realitzadora escocesa no es va presentar al set de 'Jane got a gun' dilluns passat, el dia en què es començava a rodar el film. La directora d''Hem de parlar d'en Kevin' no ha donat cap explicació per la seva absència i els productors busquen ja un recanvi

Ara
1 min
La impossibilitat d'estimar un monstre: Kevin

BarcelonaLa directora escocesa Lynne Ramsay, responsable de films de culte com 'Ratcatcher' i 'Morvern Callar', que el 2011 va aconseguir un relatiu èxit amb el drama 'Hem de parlar d'en Kevin' –amb Tilda Swinton de protagonista–, no va fer acte de presència dilluns passat en el set de rodatge de la seva nova pel·lícula, 'Jane got a gun', que protagonitza Natalie Portman. L'equip i els actors del film, entre els quals hi ha també Joel Edgerton, Jude Law i Rodrigo Santoro, van descobrir d'aquesta manera que la directora havia decidit abandonar el projecte.

No és la primera sorpresa de la producció d'aquest drama independent: una setmana abans de començar el rodatge, Michael Fassbender va abandonar el projecte suposadament per problemes d'agenda amb el rodatge d''X Men: Days of future past'. Edgerton, que ja formava part del repartiment del film, va assumir el personatge que en principi havia d'interpretar Fassbender, i Jude Law es va incorporar a la producció per fer el rol que en un primer moment pertocava a Edgerton.

El productor del film, Scott Steindorff, va advertir es reservava l'opció de demandar Ramsey. "He invertit milions de dòlars en aquesta pel·lícula, estem a punt de rodar, tenim un gran guió, un equip i un repartiment magnífics. Com ha pogut algú fer a això a un equip de 150 persones que han compromès tant de temps i energia en el projecte? Estic en xoc i decebut. Que el director simplement no es presenti és de bojos. Ara estem intentant mantenir el projecte viu, considerant diversos directors. El recanvi és imminent". De moment, Lynne Ramsay no ha fet cap declaració sobre els motius de la seva marxa sobtada.

stats