Teatre
Cultura 07/11/2014

'Els jocs de la fam' es converteix en una obra de teatre

L'espectacle, creat pel productor de Broadway Robin de Levita, s'estrenarà a l'estiu del 2016 a Londres en un teatre fet especialment per a l'ocasió

Ara
1 min

BarcelonaLondres acollirà l'estiu del 2016 una obra de teatre inspirada en una de les trilogies literàries amb més èxit dels últims anys entre els adolescents: 'Els jocs de la fam', un fenomen d'èxit gràcies, a més a més, a les pel·lícules basades en les novel·les i protagonitzades per Jennifer Lawrence. El teatre, que es construirà expressament per a l'ocasió, estarà situat a prop de l'estadi de Wembley, i acollirà aquesta obra creada i dirigida per Robin de Levita, segons la BBC.

"El teatre és un mitjà fantàstic per adaptar les diferents capes literàries de l'obra escrita per Suzanne Collins", ha explicat De Levita, productor de Broadway de musicals com 'Into the woods', guanyador d'un premi Tony, els Oscar del teatre, el 2002. El nivell d'èxit mundial d''Els jocs de la fam' ha aconseguit que les pel·lícules de la saga recaptin 1500 milions de dòlars en taquilla a tot el món.

stats