Música
Cultura 09/07/2013

Elton John cancel·la el seu concert a Cap Roig a causa d'una "apendicitis aguda"

El músic britànic reprendrà la gira a principis de setembre

Ara
1 min
Una habitació per a les ulleres d'Elton John

BarcelonaElton John no actuarà a Cap Roig el 20 de juliol, segons informa Edicions Musicals Clipper's, promotora i organitzadora del festival empordanès. El cantant britànic pateix una apendicitis que haurà de ser intervinguda quirúrgicament en els propers dies.

L'equip mèdic d'Elton John ha aconsellat posposar de manera immediata tots els seus concerts. El portaveu de l'oficina de l'artista ha confirmat que no tornarà a viatjar fins que s'hagi recuperat totalment. "Elton John està molt contrariat per haver de posposar els seus concerts, i té moltes ganes de tornar a estar en plena forma i reprendre els seus concerts a principis del mes de setembre", expliquen els representants del cantant britànic.

L'organització del Festival de Cap Roig ha informat que la devolució de l'import de les entrades es podrà fer a través dels mateixos canals de compra de Ticketmaster. Els responsables de l'esdeveniment també han explicat que la inauguració del festival serà el 26 de juliol amb l'actuació del grup Manel, que ja formava part del programa. L'organització no preveu que Elton John pugui actuar en l'edició d'enguany del festival. Tot i que els representants del cantant esperen que el músic torni als escenaris al setembre, els responsables de l'esdeveniment han informat que és poc probable que aquest any visiti Barcelona.

stats