Exposicions
Cultura 29/04/2014

Anar de compres i contemplar Gaudí es pot fer alhora... ara també Hong Kong

Un centre comercial de la ciutat xinesa acull 14 obres de l'arquitecte fins l'1 de juny, en el marc de la mostra 'Gaudi Architecture Exhibition'

ARA / Agències
1 min

Hong KongAnar de compres i contemplar obres de Gaudí ja no és un privilegi únic del Passeig de Gràcia de Barcelona: ara també es pot fer a Hong Kong. El Times Square Hong Kong, un dels centres comercials més importants de la ciutat, acollirà 14 obres de l'arquitecte fins l'1 de juny, en el marc de la mostra 'Gaudi Architecture Exhibition' ('Exposició de l'arquitectura de Gaudí').

Una de les obres més cridaneres del centre és una maqueta de 10 metres d'alçada, feta amb paper, de la Basílica de la Sagrada Família, l'obra mestra de Gaudí. A més, els visitants poden topar-se, just a l'entrada del centre, amb 'El Jardí de xemeneies'. En aquest espai es reprodueixen xemeneies d'edificis privats de Barcelona dissenyats per Gaudí.

Però el centre comercial no mostra només reproduccions. La Casa Museu Gaudí de la Sagrada Família i el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) han cedit alguns objectes, com quatre cadires de la Casa Calvet en el primer cas i un conjunt de 10 rajoles del popular paviment hexagonal en el segon.

L'exposició està organitzada conjuntament pel Times Square Hong Kong, el MNAC i la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, i compta amb el suport del Consolat General d'Espanya i la Cambra de Comerç d'Espanya a Hong Kong.

stats