Música
Cultura 07/05/2018

El festival Tingladu defensa l'escola catalana amb el lema "Adoctrina't"

Txarango, Zoo i SFDK participaran en l'onzena edició de la cita musical de Vilanova i la Geltrú

Ara
1 min

BarcelonaTxarango, Zoo, SFDK, Joan Miquel Oliver, La Iaia i Judit Neddermann són alguns dels grups i artistes que actuaran en l'onzena edició del festival gratuït de música Tingladu, que se celebrarà a la plaça 1 d'Octubre (antic Parc de Baix-a-mar) de Vilanova i la Geltrú del 19 al 22 de juliol. El lema del Tingladu 2018 és "Adoctrina't", una resposta a "un moment en què la qüestió de l'adoctrinament està més sobre la taula que mai, amb la investigació oberta a nou professors de l'institut El Palau de Sant Andreu de la Barca", segons expliquen els responsables del festival.

Per reforçar aquest propòsit, el Tingladu ha realitzat un videoclip protagonitzat per nens en què es reivindiquen "els valors del model educatiu de l'escola catalana". Amb el lema "Adoctrina't", el festival "convida irònicament els assistents a adoctrinar-se en els valors del festival: l'autogestió, la recuperació de l'espai públic, la cultura lliure i la defensa de la llengua".

El cartell del festival es completa amb Xavi Sarrià, Pau Vallvé, Gertrudis, Pupil·les, Copa Lotus, Jardin de la Croix, Ovidi4, Intana, Caritat Humana, Miquel del Roig, Ju i la Sidral Brass Band.

stats