Cinema
Cultura 23/01/2013

Filmin estrena l'1 de febrer el documental de Dave Grohl 'Sound City'

El líder dels Foo Fighters ret homenatge en el seu debut cinematogràfic al mític estudi on es va enregistrar 'Nevermind'

Ara
1 min
Dave Grohl durant el rodatge de 'Sound City'

BarcelonaEl portal de cinema 'online' Filmin estrenarà en exclusiva el pròxim 1 de febrer el documental 'Sound City', el debut en el cinema del líder de la banda Foo Fighters i exbateria de Nirvana Dave Grohl. El documental és un recorregut per la història de l'estudi de gravació Sound City, un temple del so analògic per la qual han passat artistes clàssics com Tom Petty, Neil Young, Paul McCartney o Fleetwood Mac i més moderns com NIN, Rage Against the Machine, Metallica, Red Hot Chilli Peppers i els mateixos Nirvana, que hi van enregistrar el seu mític 'Nevermind'.

La pel·lícula, que explora l'art perdut de la gravació analògica en un món cada vegada més digital, s'està presentant aquests dies al Festival de Sundance. En el film, a més d'entrevistes i material d'arxiu, s'inclouen actuacions de diferents músics que van passar per l'estudi, entre les quals destaca la reunió de Grohl amb els seus antics companys de Nirvana, Pat Smear i Krist Novoselic, i l'ex Beatle Paul McCartney, interpretant junts el nou tema 'Cut Me Some Slack', que ja van tocar en viu en un concert benèfic el passat 12 de desembre.

'Sound City' s'estrena simultàniament a sales de cinema i VOD (serveis de pagament per visionat) als Estats Units, i a l'estat espanyol en versió 'online' a través del portal Filmin.

stats