Cinema
Cultura 22/11/2014

Coppola: "Internet és el futur del cinema"

El director de la trilogia d''El padrí' ha parlat del futur del cinema a Nova Delhi. "Quan la tecnologia canvia, l'art canvia també", ha afirmat

Efe
1 min

Nova DelhiEl cineasta nord-americà Francis Ford Coppola ha advertit aquest divendres a Nova Delhi que "Internet és el futur del cinema, més que les sales de projeccions", d'acord amb els nous hàbits de l'audiència.

Coppola ha participat a la Cimera de Lideratge 2014, organitzada pel diari local 'Hindustan Times', en què ha subratllat que "el cinema és després de tot una fusió de tecnologia i una forma d'art. Quan la tecnologia canvia, l'art canvia també".

Cinema per satèl·lit

El director, guionista i productor ha augurat que en un futur proper "no hi haurà distinció entre cinema i televisió. Avui les sales de cinema són electròniques, sense rotllos de pel·lícules. Molt aviat seran emeses per satèl·lit ".

"L'audiència serà propietària de la situació, i no hi haurà més Paramount o Metro Goldwyn Mayer, sinó Netflix (una empresa nord-americana d'entreteniment per Internet) o Facebook", ha afirmat.

stats