Teatre
Cultura 07/02/2018

Funció en 'streaming' de l'obra de teatre 'Sàpiens' perquè la puguin veure els polítics exiliats a Brussel·les

L'obra, dirigida per Sergi Belbel, es representa a la Sala Flyhard de Barcelona

Acn / Ara
1 min
Els actors Enric Cambray i Mireia Portas en un moment de l'espectacle 'Sàpiens' a la Sala Flyhard

Barcelona"El dissabte 10 de febrer a les 21 h emetrem en 'streaming' la funció de 'Sàpiens' per tal que els polítics exiliats, una delegació de Cultura i altres ciutadans convocats per l’ANC Brussel·les es reuneixin per veure-la en directe". Així expliquen els responsables de la Sala Flyhard i l'equip de l'obra teatral una iniciativa amb la qual volen denunciar "la retallada i privació de drets socials que estem vivint darrerament i que ha dut injustament alguns polítics del Govern i representants d'entitats cíviques pacifistes a veure's privats de la seva llibertat sent empresonats preventivament o havent-se d'exiliar forçosament a Bèlgica".

'Sàpiens', l'obra de Roc Esquius que dirigeix Sergi Belbel i que protagonitzen Mireia Portas i Enric Cambrany, es representarà a la Sala Flyhard fins al 5 de març. La funció que es podrà seguir per 'streaming' és la d'aquest dissabte, 10 de febrer. L'emissió es podrà seguir via web adquirint una entrada simbòlica, a mode de fila 0, i l'import s'ingressarà íntegrament a l'Associació Catalana pels Drets Civils.

Aquesta associació ha estat creada pels familiars dels presos i exiliats polítics com una xarxa de suport mutu que els permeti coordinar-se i treballar per alliberar-los al més aviat possible. L'import de l'entrada virtual té un preu mínim de 20 euros. Les instruccions per fer-la efectiva són a la web de la Sala Flyhard.

stats