Art
Cultura 03/09/2015

La fira ArtInternational d'Istanbul rep 12 galeries catalanes

Entre les participants hi ha ADN Galeria, Àngels Barcelona, Galeria Joan Gaspar, Miguel Marcos, N2 Galeria i Foto BCN Gallery

Ara
1 min
Visitants a l'edició de 2014/ ArtInternacional

BarcelonaDotze galeries catalanes participen a la fira ArtInternational, que se celebra a Istanbul del des d'aquest divendres i fins diumenge, gràcies a una iniciativa de l'associació Art Barcelona i la Generalitat. En aquesta 3a edició, l'ArtInternational d'Istanbul acull a més de 80 galeries procedents de 20 països. ArtInternacional, que aquest any coincideix amb la inauguració de la Biennal d'Art de la mateixa ciutat, és una fira jove que busca connectar les propostes artístiques d'Orient i d'Occident.

Les galeries catalanes que hi assistiran són: ADN Galeria, Àngels Barcelona, Galeria Joan Gaspar, Miguel Marcos, N2 Galeria, Polígrafa Obra Gràfica, Galeria Joan Prats, Galeria Sicart, Galeria Senda, Galeria Carles Taché Projects, Galeria Trama i Valid Foto BCN Gallery. Entre les galeries internacionals participants destaquen la galeria Lelong de París, Victoria Miro Gallery de Londres, Krinzinger de Viena i la Robert Miller Gallery de Nova York.

stats