Cinema
Cultura 14/01/2015

La bombolla immobiliària ajunta Ryan Gosling, Christian Bale i Brad Pitt a 'The big short'

Els tres actors protagonitzaran l'adaptació cinematogràfica d'una novel·la de Michael Lewis sobre la bombolla immobiliària, causant de la crisi econòmica

Agències
1 min
Ryan Gosling, Christian Bale i Brad Pitt / EUROPA PRESS

Madrid / Los AngelesTres dels actors més de moda, Ryan Gosling, Christian Bale i Brad Pitt, protagonitzaran 'The big short', l'adaptació cinematogràfica de la novel·la 'The Big Short: Inside the Doomsday Machine', de l'escriptor Michael Lewis, segons informen The Hollywood Reporter i Variety. La productora de Pitt, Plan B, serà al capdavant d'aquesta pel·lícula. Va ser el propi Brad Pitt que va proposar a Bale i a Gosling interpretar els personatges protagonistes del film.

'The big short' abordarà el tema de la crisi immobiliària que va causar la crisi financera. Adam McKay firmarà el guió de la pel·lícula basat en la novel·la, i també podria dirigir aquest drama sobre la crisi immobiliària actual. McKay ha estat darrere de les càmeres a 'El reporter' (2004), 'Germans per pebrots' (2008) o 'Els altres dos' (2010). És possible que, juntament amb aquest trio, hi destaquin altres actors similars, ja que al llibre hi figuren diferents personatges clau.

stats