Promoció
Cultura 30/12/2021

Els herois i els mites grecs, en sengles llibres que ofereix l’ARA

'Herois' i 'Mites' es poden aconseguir del 25 de desembre al 7 de gener a la botiga web del diari

1 min
Portada del llibre 'Herois'

Avui, ben entrat el segle XXI, la mitologia grega continua ben present en molts àmbits. És, per exemple, font d’inspiració de no pocs artistes. D’intel·lectual o acadèmica no en té res; a més, és addictiva, entretinguda i accessible. I sorprenentment humana. Si llegiu Herois i Mites ho confirmareu.

Els herois grecs -que ho són no pas per ser perfectes, sinó perquè superen les seves pròpies imperfeccions- i els mites grecs són explicats de manera molt precisa i amena en aquests dos llibres escrits pel londinenc Stephen Fry, popular actor, divulgador apassionat i una font inesgotable de coneixement. “Els grecs van ser el primer poble que va fer narratives coherents -una literatura, fins i tot- amb els seus déus, monstres i herois”, diu Fry. “Van crear déus a la seva imatge: bel·licosos, però creatius; savis, però ferotges; amorosos, però gelosos; tendres, però brutals; compassius, però amb set de venjança”, subratlla l’autor d’Herois i de Mites.

Herois (22,90 €) i Mites (21,90 €) -el pack dels dos llibres té un cost de 42,56 €-, editats per Ara Llibres, es poden aconseguir del 25 de desembre al 7 de gener en aquest enllaç.

stats