DOCUMENTALS
Cultura 08/03/2012

James Cameron farà una immersió a la zona més profunda de la Terra

El director d''Avatar' participarà en una expedició a la fossa de les Mariannes en un nou documental científic del National Geographic

Efe
1 min
El director James Cameron

MADRIDJames Cameron, director de 'Titanic' i 'Avatar', descendirà fins a la fossa de les Mariannes, el punt més profund de la Terra, per participar en el llançament d'un projecte d'exploració sobre les profunditats de l'Oceà Pacífic juntament amb National Geographic Channel.

L'expedició formarà part d'un documental per a National Geographic Channel, que s'estrenarà pròximament, i explicarà els esforços científics i tècnics que hi ha darrere d'aquesta immersió històrica. L'expedició marca l'inici d'un projecte científic per conèixer el fons del Pacífic nord-occidental (al sud-est de les illes Mariannes), la part més profunda de l'oceà, i està destinada a enriquir el coneixement sobre una de les zones més desconegudes del planeta.

A bord d'un vehicle submergible especialment dissenyat per a aquesta tasca, James Cameron, nomenat explorador resident de National Geographic el 2011, se submergirà en la fossa marina mes abismal de l'escorça terrestre, d'11,2 quilòmetres de profunditat.

stats