CINEMA
Cultura 24/09/2011

L'actor Javier Cámara busca suport per a un film d'Elvira Lindo

L'intèrpret de la serie '7 vidas' i de pel·lícules com 'Hable con ella' o 'Los girasoles ciegos' intenta generar les seves pròpies ofertes de treball per combatre la crisi

Ara
1 min

BarcelonaAquest matí, l'actor riojà Javier Cámara s'ha deixat veure per Logronyo, on ha estat nomenat confrare de mèrit de la Confraria del Vi de La Rioja. En el seu discurs d'agraïment, ha recordat que la situació econòmica pinta molt malament per a tots, també per als actors. "La cosa està estranya arreu, i a nosaltres també ens afecta –deia l'intèrpret, conegut per molts pel seu paper de Paco a les primeres temporades de 7 vidas–. Jo espero que em donin feines, però també miro de crear-les". Cámara ha declarat que actualment es troba ocupat en trobar sortida a un guió de l'escriptora Elvira Lindo –que va tocar el cel ja fa uns quants anys amb la seva saga Manolito Gafotas–, titulat La vida inesperada.

Poca cosa ha avançat sobre aquest projecte. De moment, ha aclarit que es tracta d'un text "preciós que té a veure amb algú que se'n va a viure a Nova York, tot i que té uns llaços molt estrets amb la Comunitat Autònoma de La Rioja". Cámara ha animat l'auditori a participar en el desenvolupament d'aquest i d'altres projectes. "En èpoques de crisi, cal desenvolupar la promoció, buscar, provocar i apropar-se a gent que tingui ganes d'engegar projectes que no siguin caríssims, sinó que permetin crear nous llocs de treball", sentenciava poc abans d'afegir que les televisions haurien d'arriscar més en aquestes coses. I ja ha advertit a tothom que aquests dies que és a La Rioja aprofitarà per fer campanya a favor del film de Lindo.

stats