Moda
Cultura 07/03/2011

John Galliano desfila sense Galliano

La marca del dissenyador, propietat de Christian Dior Couture i del grup de luxe LVMH, afronta un futur incert

Efe
1 min
John Galliano

ParísUn número limitat de periodistes i clients van assistir ahir a la presentació de l'última col·lecció de John Galliano per a la marca que porta el seu nom. El més destacat va ser l'absència de qui fins l'1 de març va ser director artístic de Christian Dior Couture.

Després de l'acomiadament del dissenyador acusat d'injúries racials i protagonista d'un vídeo on apareixia begut i glossant pràctiques nazis, aquesta podria ser l'última col·lecció de la marca John Galliano (el 90% és propietat de Christian Dior Couture, una empresa gestionada a la vegada pel grup de marques de luxe Louis Vuitton Möet Hennessy, propietària de Marc Jacobs, Loewe, Givenchy o Donna Karen New Yor, entre d'altres).

Sobre la passarel·la, Galliano va presentar una col·lecció molt inspirada en els anys 40. Recollits, llavis de color cirera, faldilles de plecs, jaquetes, peces molt influïdes pels kimonos i vestits de nit espectaculars, tots coronats amb els barrets de Stephen Jones. "És John per excel·lència, amb tot el que ell estima", argumentava Lucinda Chambers a Vogue en referència a la col·lecció.

stats