Polítiques culturals
Cultura 24/05/2011

Jordi Cabré, nou director de Promoció i Cooperació Cultural

Cabré, de 36 anys, substituirà Norbert Tomàs, ara director del CONCA

Redacció
1 min
Jordi Cabré

BarcelonaLa Conselleria de Cultura acaba d'aprovar el nomenament de l'escriptor Jordi Cabré i Trias (Barcelona, 1974) com a nou director de Promoció i Cooperació Cultural. Cabré ocupa la vacant deixada per Norbert Tomàs, que el passat 10 de maig va ser designat nou director del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CONCA).

Llicenciat en dret per la Universitat Pompeu Fabra, la Conselleria destaca de Cabré que “té un perfil com a coneixedor de diferents branques culturals que s’adiu especialment amb les tasques encomanades”. Que seran les “d’incrementar la col·laboració i cooperació entre institucions, administracions, organitzacions, i d’assolir la màxima eficàcia en l'àmbit de la promoció, de la cooperació i de la difusió cultural en relació a totes les expressions artístiques”. Una altra tasca de Cabré serà promoure iniciatives per a l'increment dels hàbits culturals.

Jordi Cabré va ser director del diari electrònic El Singular Digital del 2006 al 2008 i és autor de les novel·les Postal de Krypton, La Pregària del Diable; Rubik a les Palpentes, El Virus de la Tristesa, i Després de Laura.

stats