Cinema
Cultura 06/07/2015

'Jurassic World' ja és la cinquena pel·lícula més taquillera de la història

Amb 1.252 milions d'euros recaptats, el retorn de la franquícia ha aconseguit la fita en el quart cap de setmana d'exhibició

Ara
1 min
'Jurassic World'

BarcelonaEls dinosaures continuen devorant la taquilla. 'Jurassic World' s'ha convertit aquest cap de setmana en la cinquena pel·lícula més taquillera de la història del cinema. En el quart cap de setmana d'exhibició, la seva taquilla global s'ha situat en els 1.252 milions d'euros, passant per davant de 'The avengers: Age of Ultron' ('Vengadores: La era de Ultrón') (1.250 milions), 'Harry Potter i les relíquies de la mort (part 2)' (1.212 milions) i 'Frozen: El regne del gel' (1.152 milions).

El retorn de la franquícia juràssica, doncs, se situa en la cinquena posició de la taquilla mundial, només per sota de 'Fast & Furious 7' (1.367 milions), 'The avengers' (1.373 milions), 'Titanic' (1.977 milions) i 'Avatar' (2.522 milions). Tot i que 'Fast & Furious 7' és encara el títol més taquiller de l'any, es preveu que 'Jurassic World' la superarà en les pròximes setmanes.

Tot i les seus rècords, la cinta més taquillera del darrer cap de setmana als Estats Units ha sigut la producció de Pixar 'Inside out', que amb 40,9 milions d'euros ha liderat la taquilla nord-americana per davant de 'Jurassic World', que li trepitja els talons sumant 39,62 milions.

stats