Cultura 26/11/2014

El primer documental autoritzat sobre Kurt Cobain s'estrenarà el 2015

'Kurt Cobain: Montage of Heck' estarà dirigit per Brett Morgen, i serà la primera vegada que la família del cantant de Nirvana col·labori en una producció audiovisual d'aquestes característiques

Europa Press
1 min

Los AngelesLa mort amb tan sols 27 anys el 1994 va ser un dels factors que van fer de Kurt Cobain un mite de la música. Amb el so i les lletres de les seves cançons, Nirvana van marcar un abans i un després a la història musical que ara es veurà reflectida en un documental sobre la vida del seu líder, 'Kurt Cobain: Montage of Heck', el primer documental autoritzat per la família de Cobain, que s'estrenarà el 2015.

Brett Morgen serà el director d'aquesta producció, que se centrarà en la vida del músic a través de pel·lícules casolanes, diaris i música inèdita, com la cinta de 'cassette' que es va trobar fa poques setmanes, del 1988 i amb fragments de cançons de Frank Zappa, Led Zeppelin o Jackson Five, entre d'altres. Morgen va estar nominat als premis Oscar pel documental sobre boxe 'On the Ropes' (1999).

El documental s'emetrà el 2015 a la cadena nord-americana HBO, i també estarà produït per Universal Pictures International Entertainment Content Group. Frances Bean Cobain, la filla del cantant, en serà una de les productores executives.

stats