Cultura 26/08/2015

Obre una nova llibreria al centre de Terrassa, La Temerària

El projecte de l'editor, autor i llibreter Àlvar Masllorens, vol ser també un centre neuràlgic cultural

Ara
1 min
Llibreria La Temerària

La Temerària és el nom de la nova llibreria que obrirà les seves portes el 2 de setembre al centre de Terrassa, al carrer Unió número 7. Es tracta d'un projecte personal d'Àlvar Masllorens (Barcelona, 1962), que ha treballat en diverses llibreries i ha estat director de La Casa del Llibre i Proa Espais. Masllorens, a més de publicar 6 llibres, també ha fet d'editor de Deriva Editorial durant 16 anys i actualment és soci de La Temerària Editorial.

La Temerària vol ser una llibreria independent i generalista i, a més, un centre cultural, on es preveu que s'hi organitzin concerts, clubs de lectura, presentacions, debats i xerrades, exposicions d'art i teatre en petit format.

"Crec que ha arribat el moment d'engegar aquest projecte, que vull que englobi altres facetes més enllà de la simple 'botiga'. I ho faig a Terrassa perquè és la ciutat que tinc a prop i, sobretot i molt especialment, perquè no disposa d'una llibreria independent al centre, i em fa l'efecte que és un buit que cal omplir", ha explicat Masllorens, que en aquest nou projecte s'acompanyarà de l'equip professional format per Cristina Moix i Oriol Serra.

stats