Cinema
Cultura 21/05/2013

Pete Doherty actuarà a la nova pel·lícula de Larry Clark

El director de 'Kids' rodarà el seu proper llargmetratge a París i en francès. Serà una història de decadència personal a partir de la peripècia d'una noia que s'endinsa en el món dels 'skaters'

Ara
1 min

BarcelonaAmb 70 anys acabats de fer, Larry Clark acaba d'anunciar un nou projecte cinematogràfic, 'The Smell of Us', tal com informa la revista 'Les Inrocks'. El responsable de 'Kids', 'Bully' i 'Ken Park' rodarà el seu proper llargmetratge a París i en francès. Basada en fets reals, la pel·lícula explica la història d'una adolescent que a partir de l'entrada al món dels 'skaters' parisencs viurà una història de decadència a base de drogues i sexe, igual que passa a la majoria de pel·lícules de Clark.

La pel·lícula comptarà amb el guió del jove poeta francès Mathieu Landais, de 23 anys. Amb un pressupost de tres milions d'euros i protagonitzada majoritàriament per joves que s'estrenen en l'actuació. La notícia més sorprenent en relació mb'The Smell of Us', però, és la participació de Pete Doherty, cantant i guitarrista de The Libertines, que acaba d'actuar també a 'Confession d'un enfant du siècle', de Sylvie Verheyde.

stats