Cinema
Cultura 09/06/2012

Lindsay Lohan abandona l'hospital després de patir un accident de cotxe

L'actriu va destrossar un Porsche de lloguer quan va xocar contra un camió a l'autopista del Pacífic, a Califòrnia

Efe
1 min
Lindsay Lohan

Los AngelesSegons ha informat la web TMZ, l'actriu Lindsay Lohan va patir divendres un accident de tràfic mentre conduïa un Porsche de lloguer per l'autopista del Pacífic, a Califòrnia. El vehicle de l'actriu va impactar contra un camió i Lohan va ser traslladada al centre mèdic UCLA de Santa Monica per precaució. Allà va ser sotmesa a unes proves que van certificar que havia sortit il·lesa de l'accident, de forma que l'actriu va rebre l'alta i va abandonar l'hospital.

Es desconeixen les causes per les quals el cotxe de l'actriu va impactar per darrere amb el camió, quedant la part frontal del vehicle destrossada. Lohan va assegurar a la web TMZ que no havia estat culpa seva i que el conductor del camió s'havia creuat davant d'ella de forma indeguda. Segons els testimonis de l'accident, Lohan i el seu acompanyant es trobaven conscients després del xoc, tot i que sagnaven i presentaven esgarrapades de diversa consideració.

Després d'abandonar l'hospital, Lohan va ser traslladada al 'set' on està rodant el telefilm 'Liz and Dick', en què encarna la també actriu Elisabeth Taylor.

stats