Cultura 28/05/2018

L'Obra Social La Caixa engega una línia d'ajuts a la producció artística

La nova iniciativa de l'entitat és biennal i inclou els honoraris i els costos de producció d'obres d'artistes espanyols i portuguesos que tinguin garantida l'exposició pública

Ara
1 min
Un grup escultòric de Juan Muñoz propietat de la Col·lecció 'la Caixa' d'art contemporani

BarcelonaL'Obra Social La Caixa obre una nova via de suport a l'art contemporani: engega una convocatòria biennal per facilitar els recursos a artistes, sobretot als de menys de 30 anys, per produir les seves obres. La convocatòria s'estén a Espanya i Portugal i els artistes podran realitzar els seus treballs durant els dos anys posteriors a la selecció. El termini per presentar les propostes s'obrirà aquest dimarts.

Un dels requisits per optar a l'ajut és que estigui previst que la peça formi part d'una exposició o qualsevol altre format que en garanteixi la visibilitat. El suport econòmic inclou els honoraris de l'artista i el cost de la producció, i el comitè assessor de la Col·lecció La Caixa d'art contemporani en valorarà l'adquisició.

Aquesta nova iniciativa se suma al programa de suport als comissaris emergents Comisart, que també obre aquest dimarts la quarta convocatòria.

stats