Art
Cultura 27/05/2014

Un dels catorze fills de Lucian Freud impugna el testament del pintor

Paul Freud creu que la veritable intenció del seu pare era repartir l'herència entre tots els seus fills i no deixar-la en mans només d'una d'elles, Rose Pearce

Efe
1 min

LondresPaul Freud, un dels catorze fills del pintor britànic Lucian Freud, mort al 2011, ha impugnat el testament del seu pare davant el Tribunal Superior de Londres. Reclama judicialment part de l'herència que l'artista va deixar a una altra de les seves filles, segons ha informat el diari The Daily Telegraph.

Inicialment, l'herència de Lucian Freud, nét de Sigmund Freud, ascendia als 117 milions d'euros. El pintor va deixar tres milions a David Dawson, el seu home de confiança, així com la seva casa de Londres. Finalment, entre impostos i requisits legals, van quedar 50 milions d'euros que, segons el testament, s'havien de deixar en fideïcomís i amb una finalitat no revelada a una de les seves filles, Rose Pearce, i l'advocada Diana Rawstron.

El recurs de Paul Freud, de 55 anys, es basa en el desconeixement de la causa de l'esmentat fideïcomís. Les hereves i responsables de l'herència no han volgut revelar les intencions del pintor, suposadament escrites en el testament, que ara serà analitzat pel Tribunal Superior.

Paul Freud creu que, en cas que no s'hi trobin instruccions específiques sobre l'herència, potser la intenció del seu pare era repartir entre tots els seus fills els diners i no deixar-los només a Rose Pearce.

stats