CINEMA
Cultura 29/12/2011

Louis Vuitton denuncia Warner Bros pels bolsos falsos que surten a 'Resacón 2'

Els bolsos pertanyen de la companyia Diophy, una empresa que s'inspira en la firma Louis Vuitton

Ara
1 min
Escena de Resacón 2 ¡Ahora en Tailandia!

BarcelonaLa firma de bosses i complements Louis Vuitton (LV) ha denunciat els estudis de cinema Warner Bros per mostrar falsificacions de les seves bosses a la comèdia Resacón 2 ¡Ahora en Tailandia!, estrenada als cinemes el juny d'aquest any. La denúncia, dipositada el 22 de desembre davant un tribunal federal a Nova York, acusa la companyia cinematogràfica de "mostrar de forma molt visible les bosses de viatge del grup Diophy, i de deixar que la gent pensi que són uns Louis Vuitton". Diophy és una de les empreses que la firma francesa LV persegueix davant la Comissió Americana del Comerç Internacional (ITC) perquè imiten les seves bosses.

Com a defensa, Louis Vuitton mostra fotografies d'una escena de la pel·lícula on es veu el personatge interpretat per Zach Galifianakis escollint roba i accessoris. En aquest moment, pregunta a un dels seus amics que vagi amb compte amb les bosses de viatge: "Atenció, és un Louis Vuitton", diu. LV reclama una indemnització i assenyala que, malgrat una sol·licitud que al mes de juny es va fer a Warner Bros, la companyia no ha canviat la seva pel·lícula per tal d'eliminar les imatges en qüestió.

Resacón 2 ¡Ahora en Tailandia és la segona part de la comèdia Resacón en Las Vegas. Aquest cop, Alan (Zach Galifianakas), Stu (Ed Helms) i Phil (Bradley Cooper) tornen a despertar-se en una altre habitació d'hotel on, per variar, no recorden res. Són a Tailàndia, on han viatjat amb Doug (Justin Bartha) per assistir a la boda de Stu.

stats