Música
Cultura 07/12/2019

Els Manel, principal sorpresa de la primera jornada del Secret Vida

El festival de Sant Pere de Ribes continua aquest dissabte amb més actuacions

Acn / Ara
2 min
Guillem Gisbert, cantant dels Manel, durant el concert al Secret Vida.

Sant Pere de RibesEls Manel han sigut els grans protagonistes de la primera jornada del Secret Vida que aquest divendres a la tarda ha arrencat a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes. El quartet barceloní, que repetirà al Vida Festival aquest estiu, ha centrat el concert en les cançons del disc Per la bona gent. Els altres concerts d'aquesta primera jornada els han protagonitzat els irlandesos Villagers, que amb el seu líder Conor O'Brien han omplert de sensibilitat la sala Hispano Suiza.

El cartell l'han completat la cantautora Maria Rodés, Jealous of the Birds (el projecte de la irlandesa Naomi Hamilton) i la banda de Brighton FUR. També hi han actuat Egosex, Putochinomaricón i Machinda DJ. La principal novetat d'aquesta segona edició ha sigut que, a diferència de l'any passat, els dos escenaris han compartit espai (la sala Hispano Suiza), la qual cosa facilita la mobilitat del públic. El director del festival, Dani Poveda, admet que molts espectadors de l'edició passada l'hi van demanar i que ha estat tot un encert fer-ho perquè ha millorat molt la mobilitat del públic.

Aquest va ser el cartell del Secret Vida divendres

Com en l'edició del 2018, el presentador del programa Hoy empieza todo de Radio 3, Ángel Carmona, ha sigut el mestre de cerimònies i l'encarregat d'anar revelant amb el seu particular estil les actuacions, que han estat secretes fins a l'últim moment, per bé que la dels Manel, per exemple, formava part de moltes travesses.

A diferència de la primera edició, en què van predominar cantautors com Tamino i José González, enguany l'organització ha apostat per bandes. Poveda recorda que l'any passat la remor del públic va arribar a ser molesta en alguns concerts i que aquest any ho van voler evitar. "De tot se n'aprèn, i aquesta és una de les coses que volíem corregir", ha afegit.

stats