Teatre
Cultura 28/01/2015

Marc Martínez reviu l'univers autobiogràfic d'Strindberg a 'Solo'

El Teatre Akadèmia acull a partir del 29 de gener un muntatge basat en 'Ensam' (1903), que reflecteix la vida, les pors i els records del dramaturg suec

Efe
1 min
L'actor Marc Martínez protagonitzarà 'Solo' / TEATRE AKADÈMIA

BarcelonaBasat en el text 'Ensam', d'August Strindberg, Marc Martínez protagonitzarà 'Solo' al Teatre Akadèmia a partir del dijous 29 i fins el 8 de febrer. Teresa Viladell dirigeix un muntatge que reflectirà la vida mateixa del dramaturg suec, una reflexió que el portarà pels camins més introspectius de la seva ànima. Estocolm serà la seu dels fantasmes del passat del personatge, on renaixerà i es reconciliarà amb ell mateix.

'Solo' és la traducció literal de la paraula sueca que dóna títol al text autobiogràfic d'Strindberg, escrit el 1903, nou anys abans de la seva mort. Alfons Flores ha creat una escenografia minimalista per l'obra on també tindrà participació Carolina Moreno, que a més d'haver traduït el text en català, interpretarà al personatge de la dona. Viladell també ha incorporat nous elements en l'obra, com peces de videoart de Pau Riba i música en directe de David Anguera.

stats