Cinema
Cultura 09/11/2012

Els Monty Python es tornen a reunir en una pel·lícula

Quatre membres del grup còmic, Terry Gilliam, John Cleese, Michael Palin i Terry Jones, posaran les veus al nou treball de Jones com a director, 'Absolutely Anything', una cinta fantàstica que barreja actors de carn i ossos i criatures digitals

Ara
1 min
Monty Python al rodatge d'Els cavallers de la taula quadrada'

BarcelonaEls llegendaris Mony Python, el grup de còmics que va revolucionar la comèdia televisiva a finals dels 60 amb el programa 'Monty Python's Flying Circus' i que després van realitzar pel·lícules mítiques com 'La vida de Brian' o 'Los caballeros de la mesa cuadrada', tornaran a reunir-se al cinema. O, almenys, ho faran quatre dels cinc Monty Python que encara són vius: Terry Gilliam, John Cleese, Michael Palin i Terry Jones. Eric Idle no s'ha apuntat a la festa.

L'excusa serà el nou treball com a director de Terry Jones, 'Absolutely Anything' una comèdia fantàstica en què uns alienígenes atorguen a un professor humà el poder de fer-ho "absolutament tot'". Els Python posaran la veu als alienígenes, creats digitalment –per tant, no hi haurà reunió en pantalla–, i el protagonista serà interpretat per Benedict Cumberbatch.

Aquesta és la reunió més nombrosa dels Monty Python des que el grup al complet –incloent Graham Chapman– va protagonitzar 'El sentido de la vida' (1983).

stats