Cultura 11/06/2018

M. Teresa Cabré, reelegida presidenta de la Secció Filològica de l'IEC

Encapçalava l'única candidatura que optava a les eleccions

Ara
1 min
La presidenta de la secció filològica de l'IEC, Maria Teresa Cabré, i el president de l'IEC, Joandomènec Ros, en roda de premsa

BarcelonaLa filòloga M. Teresa Cabré ha estat reelegida presidenta de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), on encapçalava l'única candidatura que optava a les eleccions, segons informa avui la institució catalana.

Doctora en filologia romànica per la Universitat de Barcelona (UB) i catedràtica emèrita de la Universitat Pompeu Fabra, Cabré estarà acompanyada per Ramon Sistac en la vicepresidència; Mila Segarra, com a secretària, i per l'escriptor Màrius Serra, com a tresorer.

El programa per als pròxims quatre anys, fins al 2022, donarà continuïtat a les línies de treball iniciades en el mandat anterior, centrades en la "millora continuada de la gestió de la Secció Filològica, en la compilació de l'obra normativa i en la intensificació de l'obertura a l'exterior".

Així mateix el nou equip vol una "connexió constant" amb els diferents col·lectius que s'encarreguen de la difusió de la normativa, des dels responsables lingüístics dels mitjans fins a mestres, professors, escriptors, correctors i traductors.

stats