Música
Cultura 26/10/2021

'Som natura!', música per la biodiversitat

Diversos artistes canten per protegir els espais naturals del delta del Llobregat

Ara
1 min

BarcelonaEs va presentar al setembre com una cançó contra l'ampliació de l'aeroport del Prat, però va molt més enllà. Som natura!, juntament amb un videoclip publicat fa pocs dies, és un pas col·lectiu per defensar la biodiversitat del delta del Llobregat "en un context d’emergència climàtica i en què aquests espais segueixen exposats, malgrat que s’hagi descartat per ara l’ampliació de l’aeroport, a la pressió de les infraestructures de l’entorn", expliquen els impulsors de Som natura! Per això la recaptació que generi Som natura! es destinarà a Depana, la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural.

L'artífex i compositor de la cançó és Lluís Marrasé, i hi participen Lluís Llach, Donovan, Gerard Quintana, Pep Sala, Natxo Tarrés, Lídia Pujol, Suu, Koko-Jean Davis, Jofre Bardagí, Sicus Carbonell, Carme Canela, Sara Pi, Marc Martínez, Montse Castellà, Magalí Sare, Txell Sust, Guillem Solé, Sílvia Comes, Mònica Green, Mone, Lluís i Joan Fortuny, i el cor infantil de la Fundació Vozes. 

La direcció musical de Som natura! ha estat a càrrec de Joan Vinyals (guitarrista i productor), els arranjaments de corda són de Joan Albert Amargós, els teclats de Josep Mas, Kitflus, i la direcció vocal de l’actriu i cantant Mone Teruel.

stats