Cultura 26/06/2015

La Needcompany de Jan Lawers estrenarà 'The blind poet' a Terrassa

El CAET presenta l'inici de temporada amb noms com

Ara
1 min
The Blind Poet / NEEDCOMPANY

BarcelonaEl Centre d'Arts Escèniques de Terrassa ha presentat la cartellera del primer trimestre de la temporada que ve, on hi destaquen noms com la belga Needcompany de Jan Lauwers. 'The blind poet', serà una estrena absoluta a l'estat espanyol i inaugurarà la propera edició del festival TNT - Terrassa Noves Tendències (de l'1 al 4 d'octubre). 'Constructivo', del creador pluridisciplinar Ernesto Collado, i la història en primera persona de l'afganesa 'Nadia' són els dos altres títols que completen la línia de programació més atrevida,

La programació també inclou produccions com 'Els veïns de dalt', la primera incursió de Cesc Gay al teatre, 'Humor humà' amb Carme Pla, 'Nidea' del ballarí Xavi Estrada, el musical '73 raons per deixar-te' amb Mercè Martínez i Abel Folk, 'Penso en yu', sobre els fets del 1989 a la plaça de Tiananmen, i 'Un cel de plom', sobre la vida de Neus Català, supervivent catalana dels camps d'extermini nazis. També comptarà amb 'Vilafranca', la tercera i última part de la trilogia de Jordi Casanovas sobre la identitat catalana. I amb espectacles infantils, com 'Rita, la Rínxols i els tres óssos', 'Les set cabretes i el llop' o 'El vestit nou de la caputxeta amb botes'.

EL CAET segueix apostant per la línia de la creació actual (pràcticament tots els espectacles són d'autors, creadors i directors contemporanis). En l'últim semestre, han obtingut un 91% d'ocupació.

stats