Música
Cultura 29/10/2019

Oques Grasses, Doctor Prats i JazzWoman, primeres confirmacions al Canet Rock

El festival ja ha venut més de 3.000 entrades per a la setena edició, que tindrà lloc el 4 de juliol

Agències/ara
1 min
Addictes a la sortida de sol  Del Canet Rock

BarcelonaOques Grasses, Doctor Prats i la debutant JazzWoman són els tres primers grups confirmats de la pròxima edició del Canet Rock, que tindrà lloc el 4 de juliol de l'any que ve. Per primera vegada, el festival ja ha superat les 3.000 entrades venudes, a un preu de 32 euros. Fent valdre el títol del seu àlbum, Fans del sol, el grup de música osonenc serà l'encarregat de conduir el públic fins a l'alba al pla d'en Sala de Canet de Mar.

Doctor Prats tornen al Canet Rock després del consolidat disc Venim de lluny, que els ha consagrat dins el panorama musical. Hi debuta també JazzWoman, que s'ubica a l'escena després d'haver col·laborat amb Machete en Boca o Zoo i que llança un nou disc que diu que va "del saxo al rap, del hip-hop al trap, de l'afrotap a la salsa, del merengue a la bachata i del valencià al castellà i viceversa".

Per primera vegada a aquestes altures, el festival ha superat ja les 3.000 entrades venudes, a un preu de 32 euros. L'any passat les localitats es van exhaurir amb quatre mesos i mig d'antelació.

L'edició de l'any passat

En l'anterior edició del festival es va celebrar el desè aniversari, que agrupava les sis edicions consecutives del segle XXI amb les quatre que s'hi sumaven dels anys 70.

El Canet Rock 2019 ens va deixar amb unes xifres rècord: 25.000 persones de públic que, quatre mesos i mig abans del festival, ja havien esgotat totes les entrades disponibles. "Ha sigut un èxit rotund. 25.000 persones cantant totes les cançons de tots els grups. Ha sigut una festa", va valorar la directora del festival, Gemma Recoder.

stats